Itatós Bt. 1998-as megalapítása óta foglalkozik irodaszerek, valamint iroda-, számítás-, vizuál- technikai termékek forgalmazásával.

Küldetésünk:
A fejlődés, növekedés útját partnereink elvárásainak történő még jobb megfelelésben, a részükre nyújtandó egyre színvonalasabb és sokrétűbb szolgáltatásban és költségeinek lecsökkentésében és ez által a versenyképességének maximalizálásában látjuk.

Cégtörténet:
Társaságunk fiatalos lendülettel 1998-ban alakult meg. Az elmúlt években az igényekhez alkalmazkodva dinamikusan fejlődtünk, sokasodtunk. Cégünk dolgozói mind a vevőszolgálati, mind az üzletkötői vonalon több éves gyakorlattal, termék ismerettel készséggel állnak segítségére.
Üzletpolitikánk kigondolásánál a gyorsaság meghatározó szerepet kapott. Ön rövid idő alatt össze tudja állítani céges igényeit - ha szükséges vevőszolgálati szaktanácsadással -, és mihamarabb használhatja is ezeket gyors szállításunknak köszönhetően. Tartós kapcsolatban állunk a gyártókkal és a kizárólagos importőrökkel, ezért kedvező árakat biztosítunk Önnek és vállalatának. Partnereink számára kényelmes és megbízható szolgáltatást kínálunk.
A kialakított kapcsolatokat hosszú távon szeretnénk megőrizni, megerősíteni és új kapcsolatokat teremteni. Vezetőinktől és dolgozóinktól megköveteljük mindazt, amit el lehet várni szakmailag és emberileg. A bemutatkozásnál szükségesnek tarjuk ismertetni, hogy törekszünk a jó munkafeltételek biztosítására. Rendszeresen szervezünk szakmai képzést. Vezetői elvárás, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására, melyhez minden feltételt biztosítunk számukra.

Pozsgai Tibor

Itatós Bt.
Cím:1046 Bp. Erdősor u. 20.
Email: itatos@itatos.hu
Mobil: 06/20/388-11-82; 06/20/380-35-58

Mi van a kosarban? Rendeles feladasa. Kereses a termekek kozott. Lépjen kapcsolatba velünk! Covysoft Networks